BASKETLÄGER SPANIEN

Träningsläger Torremolinos på Spanska solkusten är något av det bästa som finns som träningslägers destination i Spanien. Torremolinos är en gammal fiskeby som utvecklades som det första resmålet på Costa del Sol på 1960-talet och är nu en klassisk charterturistort.

Här finner ni ett brett utbud av affärer och restauranger samt en milslång strand. Torremolinos erbjuder mysiga gågator som är kantade med olika restauranger, caféer och affärer.

På ert basketläger i Spanien och Torremolinos bokar vi även om ni önskar basketbiljetter till Unicaja Malaga som är ett av Spaniens bästa basketlag.

Ni kommer bo i centrala Torremolinos med nära till allt i Torremolinos. Torremolinos är en av de mest solsäkra orterna i Spanien. Kombinerat med fina sandstränder och bra flygförbindelser är Torremolinos en av de mest efterfrågade destinationerna i Spanien för just Träningsläger.

Kontakta oss redan idag för mer information on träningsläger och basketläger till Spanien!

LOGI

Boende kommer ske på ett 4-stjärnigt hotell som heter Blue Sea Gran Hotel Cervantes och ligger beläget i Torremolinos enbart ett stenkast från stranden.

Här finner ni en inomhuspool, gym, takbar, utomhuspool och en stor restaurang. Från hotellets takterrass har ni en oslagbar utsikt över medelhavet. Hotellet har modernt inredda rum med balkong och alla måltider serveras på hotellets restaurang.

TRÄNING

Under ert träningsläger kommer ni träna inomhus i baskethallar runt Torremolinos. Vi erbjuder transfer till träningarna under ert basketläger. Vill ni även spela träningsmatch mot lokala eller internationella basketslag kan vi även sy ihop det under ert träningsläger.

Här kan du läsa mer om våra andra träningsläger i Spanien

Träningsläger Basket

Torremolinos - Spanien
William Gustafsson
Träningsläger Basket

Tack!
Alla träningsläger
Träningsläger Lloret de Mar | Basketläger
Träningsläger Albir Garden | Basketläger
Träningsläger Esbjerg | Basketläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!