Cupresor utomlands!

Att åka på fotbollscup är något dom flesta har som starkast minne från sina ungdomsår när man har spelat fotboll. Sova, äta, leka och uppleva tillsammans med sina lagkompisar är något som både skapar ban och minnen resten av livet. Gothia Sportstravel erbjuder svenska lag att uppleva några av Europas bästa ungdomsturneringar runt om i Europa och Världen. Testa er nivå mot utländska lag från länder som Norge, Danmark, Tyskland, Holland, Spanien med mera.

Gothia Sportstravel hjälper er från ax till limpa. Vi guidar er i en djungel av turneringar och hjälper er välja den bästa turneringen just för ert lag. Vi hjälper er även boka flygbiljetter, hotell, matpaket, transfer och utflykter för att göra er cupresa så attraktiv som möjligt.

Välkommen att komma in med er förfrågan så ska vi hjälpa er hitta den bästa cupresan för just ert lag!

DANA CUP HJÖRRING, DANMARK
COSTA BLANCA CUP, BENIDORM
TROFEO MALGRATENSE
No results
Bokningsförfrågan

Eller ring oss redan idag 0737 – 17 50 47

Tack!

Cupresor till Europa

Gothia Sportstravel erbjuder de bästa cuperna på marknaden till otroliga priser. Genom att boka en cup genom oss kostar det dig inget extra då vi erbjuder samma pris som direkt hos cupen fast du får en personlig kontakt som guidar er genom er planering. Vi på Gothia Sportstravel har lång erfarenhet av att arrangera cupresor. All vår personal har själva varit spelare, tränare och ledare för ungdomslag och åkt på många cuper genom åren och vet hur den perfekta cupresan ska gå till.

Vi arrangerar cuper till länder om Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Italien och Spanien med mera.

 

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!