Träningsläger Spanien

Träningsläger och Fotbollsläger till Spanien, är något som dom flesta ser fram emot under dom kalla och mörka vintermånaderna. Gothia Sportstravel erbjuder Sveriges bästa och största utbud av träningsläger till Spanien. Vi har flertalet helt unika destinationer på träningsläger med den högsta tänkbara kvalitén. När man åker på träningsläger till Spanien så kan man förvänta sig bra väder, härliga natur eller konstgräsplaner och god mat. Många svenska fotbollslag väljer Spanien som destination för sitt träningsläger just av denna anledningen under försäsongsmånaderna som sträcker sig mellan Januari – Mars.

Kontakta oss redan idag för att boka träningsläger!

Träningsläger Spanien

Visste du att vi även bokar in träningsmatcher under ett träningsläger mot lokala Spanska lag för dem som så önskar! Under ett träningsläger till Södra Spanien så erbjuder även vi egna svenska reseledare från vårt kontor, vilket är något vi är helt unika med inom resebranschen. Få den där extra tryggheten av att ha din resebyrå på plats lokalt i Spanien och hjälpa er få ut det bästa möjliga under ert träningsläger!

Träningsläger Costa Brava

Costa Brava är en av de mest Norra delarna och är en del av Katalonien. Hit väljer många lag att åka på träningsläger för att spela fotboll i populära orter som Calella, Mataro, Santa Susanna, Lloret de Mar, Sitges och självklart regionens huvudstad. Träningsläger till Barcelona är väldigt populärt för många lag med bra flygförbindelser till Spanien från Sverige, men givetvis även besöka och se en fotbollsmatch med FC Barcelona. Vi hjälper givetvis under ert träningsläger boka fotbollsbiljetter till FC Barcelona under ert träningsläger.

På träningsläger till Spanien erbjuder vi även våra lag att boka fotbollsbiljetter till FC Barcelona

Träningsläger Costa Blanca

Träningsläger till Costa Blanca är oftast för lag som vill ha ett stabilt väder med bra och varmt väder året runt. Till Costa Brava kan man åka på träningsläger till städer och områden som Pinatar, Benidorm, Alicante och Albir. Den populäraste orten för träningsläger för svenska lag här är Albir som är en mysig stad med många natur och konstgräsplaner. På Costa Brava kusten hittar man även flera riktigt dyra elitanläggningar som några av världens bästa lag åker på för sina träningsläger.

Träningsläger Costa del Sol

Costa del Sol eller Andalusia som man även kan kalla regionen är kanske Spaniens hetaste turistdestination och det är inte svårt att förstår varför då Costa del Sol har det spanska fastlandets bästa klimat och varmaste. Här kan man besöka trevliga städer som Benalmadena, Malaga, Sevilla, Marbella och Estepona. Costa del Sol är även den populäraste orten för träningsläger för svenska fotbollslag. Hit har många lag åkt på träningsläger senaste 7-8 åren och besökt orter som Marbella, Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Estepona och Malaga.

Vi på Gothia Sportstravel erbjuder även på träningsläger på Costa del Sol egna svenska reseledare från vårt kontor.

Träningsläger Mallorca

Mallorca behöver ingen närmare presentation, men Mallorca är en av de vackraste öarna i Europa och erbjuder även Europas bästa stränder. Hit kan man flyga på träningsläger enkelt till Palma från de svenska och danska flygplatserna. Många som åker hit på träningsläger passar även på att spendera en halvdag inne i centrala Palma som är en otroligt trevligt och mysig stad. Till Mallorca behövs oftast bra framförhållning när man planerar sitt träningsläger då träningsfaciliteterna oftast blir fullbokade pga. av sin popularitet.