Kontakta Gothia Sportstravel

Gothia Sportstravel är en av Sveriges ledande sportresearrangörer och vår personal har flertal års gedigen erfarenhet ifrån sportresor, konferensresor och affärsresebranschen samt erfarenhet från internationella bolag. Vi har även erfarenhet ifrån ungdom- och elitidrott med allt från spelare, ledare och tränare.

Välkommen att boka din resa med Gothia Sportstravelredan idag!

Våra öppettider:
Måndag – Fredag 08.00 – 17.30

Telefon: 031 303 76 00

Tack!
William Gustafsson
William Gustafsson

En sportfantast utöver det vanliga med fotboll, basket och golf som givna favoriter. Williams entreprenörsanda och drivkraft för resor lyser rakt igenom när han ständigt gör sitt yttersta för att hjälpa er på er resa. William har flertal års erfarenhet från 2 sportresebyråer samt en av Sveriges största affärsresebyråer och har genom åren byggt ett starkt kontaktnätverk för att erbjuda prisvärda och kvalitativa träningsläger och fotbollsresor.

Kuriosa: William är har ett brinnande intresse för fotbollsarenor och dess arkitektur.

Viktor Håkansson
Viktor Håkansson

Viktor är en riktig föreningsmänniska ut i fingerspetsarna. Spelare, lagkapten, tränare, lagledare & styrelseledamot har Viktor hunnit med och varit verksam i två större föreningar i Hallands Fotbollsförbund. Viktor har erfarenhet som butikschef för en av Sveriges ledande matkedjor. Viktor arbetar med träningsläger och fotbollsresor.

​Kuriosa: När Viktor inte arbetar hänger han ofta på gymmet och nere på fotbollsplanen som aktiv tränare för ett seniorlag.

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!