SIMLÄGER MALLORCA

Mallorca är något av de hetaste för svenskar att åka på semester till i Europa. Mallorca är ett optimalt ställe när det kommer till träningsläger för simning tack vare att det är solåret runt. Mallorca har även oslagbara stränder och i Colonia de Sant Jordi har ni även en simanläggning i toppklass!

Colonia de Sant Jordi ligger på den södra delen av Mallorca cirka 30 minuter från Mallorcas flygplats. Colonia de Sant Jordi är en gammal fiskeby som idag är ett hett turistmål med många restauranger och kaféer runt den lokala hamnen.

Colonia de Sant Jordi har en otroligt fin 50 meters utomhusbassäng med 10 banor och här har många simmare genom åren valt att åka på träningsläger och bland annat Hannah Miley och Therese Alshammar har varit här.

Till Mallorca finns det även gott om flygförbindelser från Stockholm, Köpenhamn, Göteborg och Oslo.

Läs mer om simläger och träningsläger här!

LOGI

Boendet ligger en kort promenad från både havet och simanläggningen. Universal Hotel Don Leon ligger vid kusten och har direkt tillgång till havet. Den närmaste stranden från hotellet är en kort promenad bort. Hotellet erbjuder både utomhus -och inomhuspool. Ni kan välja att koppla av i bastun, gymmet eller relaxavdelningen. Alla rum har luftkonditionering, platt-tv och gratis vatten.

Ni promenerar även enkelt till simanläggningen på ert simläger.

TRÄNING

Best Swim Centre på Mallorca har en otrolig 50-meters utomhusbassäng med 10 banor. Simanläggningen har även gym, relaxrum, behandlingsrum, teorirum och omklädningsrum.

Träningsläger Simning

Best Swim Centre - Mallorca
William Gustafsson
Träningsläger Simning

Tack!
Alla träningsläger
Träningsläger Torremolinos | Simläger
Träningsläger Calella Hotell Bernat | Simläger
Träningsläger Brönderslev | Simläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!