SIMLÄGER CALELLA

Calella är mysig spansk kuststad utanför Barcelona med 17 000 invånare. Calella ligger 5 mil norr om en av Europas populäraste turiststäder Barcelona. Calella är en populär destination för simklubbar som vill åka på träningsläger. Många klubbar åker hit på träningsläger för Calella har en 50-meters olympisk utomhusbassäng med 10 banor.

Poolen i Calella är öppen och uppvärm hela året för simläger. Simanläggningen är välorganiserad och har varit värd för flertalet spanska mästerskap i simning, samt varit värd för flertalet landslag på träningsläger.

Calella har en väldigt fin sandstrand som är 3 km lång och ligger enbart 100 meter från simanläggningen. Inne i gamla stan i Calella hittar ni mysiga gågator och gränder. Calella erbjuder att stort utbud av restauranger och butiker. Vi rekommenderar även alla de grupper som åker med oss på träningsläger att besöka Barcelona under ert simläger.

LOGI

Boende sker på Hotel Bernat II som enbart ligger 100 meter från simanläggningen och stranden. På hotellet finner ni både spa, utomhuspool och gratis WiFi. Hotel Bernat II har eleganta och luftkonditionerade rum med egna balkonger. Alla rum har minibar och platt-tv med satellitkanaler.

På hotellets restaurang serverar man ett brett urval av medelhavsrätter. Under vissa dagar finner ni även live musik och underhållning i poolbaren. Hotellet har även en egen restaurang på stranden.

TRÄNING

På träningslägret kommer er träning ske på en 50-meters utomhusbassäng 100 meter från hotellet. På anläggningen finns även ett stort gym att tillgå till innan, under och efter er träning.

Läs mer om simläger och träningsläger här!

Träningsläger Simning

Calella - Mallorca
William Gustafsson
Träningsläger Simning

Tack!
Alla träningsläger
Träningsläger Torremolinos | Simläger
Träningsläger Brönderslev | Simläger
Träningsläger Falkenberg | Simläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!