Tjäna pengar till laget!

När man ska åka på ett träningsläger eller en cup utomlands med sitt idrottslag så kostar det en del pengar och de flesta lagen gör så då att man samlar in pengar till laget genom olika aktiviteter. Aktiviteterna kan vara allt från vara parkeringsvakter, plocka skräp med mera. Men de allra flesta lagen brukar oftast sälja någon produkt eller tjänst från ett företag som erbjuder denna typen av service.

Produkterna lagen säljer för att tjäna in pengar till sitt träningsläger eller cupresa kan vara allt från sälja kakor, kaffe, strumpor, toalettpapper, grillkol, el abonnemang med mera oftast sätter bara fantasin gränser. Som tur är behöver man inte köpa in stora kvantiteter från återförsäljare utan i Sverige finns det många företag som erbjuder dessa typerna av tjänster.

Vi på Gothia Sportstravel har själva lång erfarenhet som ledare och spelare och har testat sälja många saker genom åren. Vi har även pratat genom åren med tusentals tränare och samlat in feedback vad som har fungerat bäst för lag runt om i Sverige genom åren.

Vi har här nedan samlat ett par olika företag som vi rekommendera att man kan vända sig till när man ska tjäna pengar till laget, klubben eller klassen.

Ravelli

Varumärket Ravelli är skapat för idrottsrörelsen. Kollektionen går endast att köpa via skolklasser, föreningar eller lag. Inget av sortimentet går att köpa i butiker. All förtjänst går tillbaka till ungdomarna så att de kan åka på skolresor, cuper/träningsläger.

Ungdomsverksamhet kostar. Istället för fancy butiker låter vi ungdomen sälja och tjäna pengar till klubb- eller klasskassan. Funktionella och snygga produkter till vettigt pris. Och med ett namn som öppnar dörrar.

Tjäna pengar till laget

Klubbkassan

Svensktillverkade produkter för hem & fritid – med stort miljötänk för en hållbar framtid!
Prova något nytt & lättsålt!

Forrest tillverkar och säljer Bivaxprodukter av närproducerade råvaror och bivax från svenska biodlare. Efter gamla recept tillverkar vi våra handgjorda produkter med 100% naturliga råvaror utan tillsatser i vår röda lada mitt på den uppländska landsbygden.

Att främja levnadsvillkoren för våra bin bidrar vi till en rikare värld

Läs om Forrest och tjäna pengar till laget!

Föreningspapper

Föreningspapper är ett koncept som genom försäljning av välkända märken av toalett- och hushållspapper hjälper föreningar att tjäna pengar. Produkter som alla använder varje dag. En lättsåld produkt med god förtjänst som fyller på lagkassan!

Läs mer om Föreningspapper

Kakservice

Så här tjänar ni ihop till er drömresa

Sälja våra populära och lättsålda produkter så får ni snabbt ihop pengar till roliga cuper eller träningsläger. Är ni på 20 st som säljer 25 burkar var, så tjänar ni hela 12 500 kr på en försäljning. Och med vår enkla webshop tjänar ni ännu mer och snabbare. 

Beställ gratis infopaket – allt ni behöver för att komma igång.

Och du, vi bjuder på en smakprovsburk med Smillas Sursockrade Godisar.

Tjäna pengar till laget

Chokladkassen

Sälj choklad och lakritskassar fyllda med godsaker av högsta kvalitet. Väldigt lättsålt! Välj mellan svenska tryfflar, belgiska praliner eller lakritskulor omslutna med choklad. Med Chokladkassen säljer ni premiumchoklad och lakrits för 150kr och tjänar 60kr. Perfekt till högtider såsom påsk och jul.

Boka ert startpaket eller beställ mer information för att visa upp för föräldragrupp redan idag. Läs mer om hur laget kan tjäna pengar med Chokladkassen.

Fikakassan

Fikakassan Bäst i test 2021 och bäst i branschen 2022! Sälj Sveriges mest älskade dryck – kaffet! Tjäna 65kr per sålt paket och tjäna snabbt ihop pengar till laget. Rättvisemärkt kaffe såsom KRAV, Fairtrade och ekologiskt. Genom att sälja kaffe går det fort att nå upp till många sålda paket eftersom kaffe finns i nästa varje hushåll. Beställ ett gratis startpaket hos oss och få ett smakprov av vårt finaste kaffe Prima. Läs mer om hur du tjänar pengar till laget hos Fikakassan.

Tulpankungen har sedan starten 2001 hjälpt Sveriges skolklasser och föreningar att tjäna pengar till kommande äventyr. Letar ni efter att enkelt och populärt sätt att tjäna pengar till cupen, klassresan, eller bara för att fylla på kassan så har vi alltid en säsong för er. Julblommor under höst och vinter innan tulpansäsongen sätter igång fram till påsk som då kompletteras av påskblommor. Avsluta med att fira alla mammor med morsdag-blommor! Helt enkelt ett väldigt populärt koncept alltid i rätt tid då det är något nästan alla kan tänka sig att köpa om det ringer på dörren. 

Klapp o Papp erbjuder försäljning av produkter för presentinslagning med hög förtjänst för lagen. Vår tanke är att ju mer användbara och prisvänliga produkter man säljer desto mer pengar kan lagen tjäna. När kunderna köper Klapp o Papp av er så bidrar de inte bara till föreningslivet, de får dessutom prisvärda, fina och unika produkter som inte går att köpa ute i handeln.

Att sälja med oss är roligt och enkelt och alla säljare har sin egen personliga webshop att dela via mejl, sms och sociala medier.

Läs mer om Klapp o Papp

Säljdirekt erbjuder landets skolklasser och föreningar ett enkelt och effektivt sätt att tjäna pengar. Vårt mål är att hjälpa er skolklass, förening eller lag att med minsta möjliga arbetsinsats tjäna så mycket pengar som möjligt så ni kan ta er iväg på träningsläger, cup eller klassresa. Vi gör det möjligt sedan 2010 genom att erbjuda branschens högsta förtjänst, väl efterfrågade och högkvalitativa produkter. Hos Säljdirekt kan ni sälja saffran, parmesanost, herrgårdsljus, kaffe, amaryllis och dörrkransar. Välkomna!

Pasta Point är ett modernt företag, som har som ambition att göra försäljning för skolklasser och lag så enkel, smidig och lättsam som möjligt. Pasta är lättsålt; det är en vara man äter upp och är beredd att köpa mer av. Som mamma, utbildad lärare och idrottsförälder, har jag sett ett ökat behov av en ny produkt på marknaden som är lättsåld och som kan hjälpa alla er ungdomar att nå era mål. Att sälja för att finansiera resor, cuper eller nya matchkläder, ska vara en teambuildande aktivitet.

Tillsammans jobbar ni mot ett gemensamt mål. Vi på Pasta Point vill ständigt förbättra oss och det ska kännas okomplicerat, enkelt och trevligt att arbeta med oss.

Olivprinsen erbjuder föreningar och skolklasser ett trevligt och riskfritt sätt att tjäna pengar till laget eller klassen genom att sälja olivolja! Vår olivolja kommer från Spanien, från en gård i regionen Extremadura. Den har vunnit flera internationella priser och håller absolut högsta kvalitet. Den är prsvärd och lättsåld. Planerar din klass att åka på klassresa och behöver få ihop pengar till klasskassan så gör er klassförsäljning med oss.

Ska laget åka på träningsläger eller en cup och enkelt vill tjäna bra med pengar gör er lagförsäljning med oss och samla ihop mycket pengar till lagkassan.

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!