Gothia Sportstravel är Sveriges ledande resebyrå när det kommer till träningsläger inom simning. Gothia Sportstravel arrangerar simläger för svenska och nordiska simklubbar till hela Europa och erbjuder kvalitets anläggningar i hela Södra Europa. Många svenska simklubbar väljer att åka på simläger flera gånger per år oftast inför de viktiga tävlingarna för att toppa formen och få möjligheten att träna utomhus på 50 meters bana.

Gothia Sportstravel arrangerar simläger hela året runt oavsett om det handlar om ett simläger i Sverige eller Danmark för de allra yngsta tävlingssimmarna eller ett simläger för de äldre till Spanien så är Gothia Sportstravel resebyrån som hjälper er arrangera prisvärda träningsläger.

Ytterligare en fördel att åka på simläger eller träningsläger med Gothia Sportstravel är att vi kan erbjuda er en och samma kontaktperson oavsett vart ni åker på simläger. När man bokar träningsläger inom simning med Gothia Sportstravel har man alltid Sveriges främsta expert på simläger William Gustafsson som hjälper er. William Gustafsson har jobbat med simläger sedan 2010 och besitter en oerhört bred kunskap om simläger och hjälper er få det där lilla extra som man vill ha på ett träningsläger.

Kontakta oss redan idag för att boka träningsläger till Danmark, Spanien, Cypern, Italien med mera!

Simläger i Sverige
Simläger i Italien
Simläger i Slovenien
Simläger i Frankrike
Simläger i Spanien
Simläger i Kroatien
Simläger i USA
Simläger på Cypern
Simläger i Turkiet
Simläger i Thailand
Simläger i Danmark
Simläger i Portugal
Simläger i Sydafrika

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!