SIMLÄGER VID HAVET

Träningsläger på Cypern är något många klubbar uppskattar på sina simläger, oftast tack vare det solsäkra klimatet och de fina stränderna. Harmony Bay Hotel ligger i Limassol som är den näst största staden på Cypern med nästan 200 000 invånare.

Limassol har historiskt sett varit en viktig hamnstad på Cypern som idag har förvandlats till en turistmagnet, staden har ett brett kulturliv med många trevliga restauranger och hotell som lockar besökare från hela världen.

När man bokar träningsläger med Gothia Sportstravel har man även tillgång till en ”subvention” som vänder sig till lag på träningsläger som gäller mellan perioden 1 Oktober till 15 Maj om resan är minst 4 nätter. I våra priser har vi redan dragit av detta bidraget för att underlätta för dig som kund!

Läs mer om simläger och träningsläger här!

LOGI

Harmony Bay Hotel är ett 3*** hotell i Limassol, enbart ett stenkast ifrån havet. Rummen på hotellet har havsutsikt över medelhavet. Alla rum har även platt-tv med satellitkanaler, badrum med badprodukter, hårtork och dusch eller badkar.

Hotellet har även en pool att svalka sig i under sitt träningsläger.

TRÄNING

Tränings sker på den lokala Olympiska simpoolen. Simpoolen ligger enbart 700 meter ifrån hotellet.

Träningsläger Simning

Paphos - Cypern
William Gustafsson
Träningsläger Simning

Tack!
Alla träningsläger
Träningsläger Torremolinos | Simläger
Träningsläger Calella Hotell Bernat | Simläger
Träningsläger Brönderslev | Simläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!