FOTBOLLSLÄGER BARCELONA

Lloret de Mar är en av de mest besökta och populäraste badorterna i Spanien, med långa välskötta stränder och utsökt mat. Lloret de Mar är ett eftertraktat resemål för idrottsgrupper som åker på Friidrottsläger, Fotbollsläger och Simläger.

Lloret de Mar var från början en liten fiskeby med som har blivit ett mecka för turister i Spanien. Lloret de Mar erbjuder klart vatten och ett fantastiskt klimat. Lloret de Mar har som många spanska turistorter anpassat sig för att erbjuda träningsläger under vinterhalvåret när den vanliga sommarturismen inte är lika aktiva. Lloret de Mar är perfekt för såväl fotbollsläger, simläger, handbollsläger, friidrottsläger, handbollsläger och basketläger.

När man åker på träningsläger till Lloret de Mar kan man även passa på att kombinera sitt träningsläger med en fotbollsresa genom att se FC Barcelona eller RCD Espanyol hemmamatcher i La Liga. Vi ordnar givetvis med fotbollsbiljetter till både FC Barcelona och RCD Espanyol.

Kontakta oss för mer information om träningsläger till Spanien för fotbollslag!

LOGI

Under ert träningsläger bor ni på Hotel Samba som ligger enbart 6 minuter från stranden i Lloret de Mar. Hotell Samba ligger 5 minuter från stranden och har utomhuspool och utsikt över Lloret de Mar. Alla rummen på hotellet är funktionellt inredda och har en egen balkong. Hotellet ligger i ett lugnt område så ni kan få lugn och ro under ert träningsläger. Men ni har fortfarande enbart 10 minuters promenad till centrala delarna av Lloret de mar som är mer livliga.

Alla rum på hotellet är ljust inredda med satellit-TV och en trevlig utsikt över poolen, gatan eller kullarna. Rummen är trevligt inredda med trämöbler. Alla måltider äter ni under ert träningsläger på hotellets restaurang som serverar buffé varje med en blandning av lokala och internationella rätter.

Santa Susanna är en av de lugnare städerna längs med Maresmekusten som ni kan åka på träningsläger till.

TRÄNING

All träning under ert träningsläger sker på naturgräsplaner inom gångavstånd ifrån hotellet. Vi kan även anordna träningsmatcher mot lokala och internationella lag under ert träningsläger i Spanien.

Här kan du läsa mer om våra andra träningsläger i Spanien

Träningsläger Fotboll

Lloret de Mar - Spanien
William Gustafsson
Träningsläger Fotboll

Tack!
Alla träningsläger
Träningsläger Estepona | Fotbollsläger
Träningsläger Torrevieja | Fotbollsläger
Träningsläger Albir Garden | Fotbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!