GOTHIA SPORTSTRAVEL

GOTHIA SPORTSTRAVEL är Sveriges ledande sportresearrangör och vår personal har många års erfarenhet ifrån sportens värld, sportresor, konferensresor och affärsresebranschen. Vår personal har även kompetens från stora internationella företag och vet vad som krävs för att arrangera lyckade sportresor. Vi besitter lång erfarenhet ifrån ungdom- och elitidrott med allt från spelare till ledare.

Gothia Sportstravel arrangerar träningsläger, cupresor, fotbollresor och sportresor för alla dess typ av idrottslag. Tack vare vårt unika kontaktnätverk i vår bransch gör det att vi kan erbjuda kvalitativa sportresor till våra resenärer. Vi kombinerar vår erfarenhet från resor med vår unika sportsliga erfarenhet som tränare och ledare och detta gör oss till experter hur man arrangerar bra träningsläger för idrottslag.

Alla på företaget är även inbitna fotbollssupportrar och vet hur man vill ha den perfekta fotbollsresa. Vi hjälper både privatpersoner och företag att skräddarsyr den perfekta fotbollsresan. På fotbollsresor hjälper vi till med att arrangera både hotell, fotbollsbiljetter och flyg.

Välkommen att boka din resa med GOTHIA SPORTSTRAVEL redan idag!

Våra öppettider:
Måndag – Fredag 08.00 – 17.30

Tel: 031 303 76 00

Viktor Håkansson
Viktor Håkansson

Viktor är en riktig föreningsmänniska ut i fingerspetsarna. Spelare, lagkapten, tränare, lagledare & styrelseledamot har Viktor hunnit med och varit verksam i två större föreningar i Hallands Fotbollsförbund. Viktor har erfarenhet som butikschef för en av Sveriges ledande matkedjor. Viktor arbetar med träningsläger och fotbollsresor.

​Kuriosa: När Viktor inte arbetar hänger han ofta på gymmet och nere på fotbollsplanen som aktiv tränare för ett seniorlag.

William Gustafsson
William Gustafsson

En sportfantast utöver det vanliga med fotboll, basket och golf som givna favoriter. Williams entreprenörsanda och drivkraft för resor lyser rakt igenom när han ständigt gör sitt yttersta för att hjälpa er på er resa. William har flertal års erfarenhet från 2 sportresebyråer samt en av Sveriges största affärsresebyråer och har genom åren byggt ett starkt kontaktnätverk för att erbjuda prisvärda och kvalitativa träningsläger och fotbollsresor.

Kuriosa: William är har ett brinnande intresse för fotbollsarenor och dess arkitektur.

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!