Friidrottsläger till hela Europa

Gothia Sportstravel arrangerar träningsläger för friidrottsgrupper till hela Europa och världen. Under den svenska vintern är det många friidrottsgrupper som vill åka iväg på träningsläger för att både få möjligheten att träna utomhus. Vi på Gothia Sportstravel har lång erfarenhet av träningsläger och friidrottsläger och vet exakt vad man är ute efter på sitt träningsläger. Vi hjälper er flyg, hotell, transfer, träningstider, aktiviteter med mera under ett träningsläger. När man bokar sitt träningsläger och friidrottsläger med oss har man alltid tillgång till en personlig kontaktperson från första stund när man bara vill se över möjligheten för friidrottsläger fram tills det man bokar och sedan åker iväg på sitt träningsläger!

När du bokar Friidrottsläger med Gothia Sportstravel har ni enbart kontakt med Viktor Håkansson på Gothia Sportstravel som är Sveriges främsta expert på friidrottsläger. Viktor har många års erfarenhet av Friidrottsläger och kan allt och lite till för att arrangera ett grymt träningsläger. Viktor kan allt om hårdheten på friidrottsbanorna, kasttider, utrustning och gymmen runt friidrottsanläggningarna i Europa.

Gothia Sportstravel erbjuder marknadens bredaste utbud av Friidrottsläger till Europa. Gothia Sportstravel erbjuder träningsläger till länder som Spanien, Portugal, Italien och Cypern med mera.

Kontakta oss redan idag för att börja planera träningsläger för friidrott!

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!