FRIIDROTTSLÄGER KROATIEN

Split är beläget på en halvö och är en av Kroatiens mest populära städer att besöka mycket tack vare deras bevarande av stadens äldre delar. I Split bor det ca 180 000 invånare.

I Split ligger den romerska kejsaren Diokletianus gigantiska palats som är en av de mest välbevarade och största romerska byggnaden i världen idag. I Split finns det gott om caféer, butiker och torg byggt i den gamla peristylen. I Split har ni även närheten till sol och bad, på Marjan-halvön precis söder om staden ligger Bacvice-stranden som är en grusstrand med både caféer och restauranger. Endast 10 minuters promenad från hamnen.
Utanför Split hittar ni även ett paradis för ö luffare i den vackra Kroatiska skärgården och en mångtusenårig historia. Från hamnen i Split går båtar ut till Vis, Hvar, Brac och Korcula.

Läs mer om träningsläger och friidrottsläger här!

LOGI

Boende sker på 3*** Hotel Dujam i Split. På rummen finns luftkonditionering, dusch/WC, Hotellet ligger ca 15 minuters promenad från Splits centrum och stranden i
Split.
På hotellet finns mötesrum, 2 restauranger, terrass, tvättmöjligheter, flerspråkig personal och Gratis Wi-Fi. Alla måltider äter ni på hotellets restaurang

TRÄNING

Träning sker på Park Mladezi Stadium 700 meters promenad från hotellet.

På anläggningen finns även gym och ett fitness center. Separat kastområde finns så alla grenar går att utöva.

Träningsläger Friidrott

Split - Kroatien
Viktor Håkansson

Tack!
Alla träningsläger
Träningsläger Vilamoura | Friidrottsläger
Träningsläger Albir Garden | Friidrottsläger
Träningsläger Albufeira | Friidrottsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!