FRIDROTTSLÄGER SPANIEN

Träningsläger Torremolinos på Spanska solkusten är något av det bästa som finns som träningslägers destination i Spanien. Torremolinos är en gammal fiskeby som utvecklades som det första resmålet på Costa del Sol på 1960-talet och är nu en klassisk charterturistort.

Här finner ni ett brett utbud av affärer och restauranger samt en milslång strand. Torremolinos erbjuder mysiga gågator som är kantade med olika restauranger, caféer och affärer.

Ni kommer bo i centrala Torremolinos med nära till allt i Torremolinos. Torremolinos är en av de mest solsäkra orterna i Spanien. Kombinerat med fina sandstränder och bra flygförbindelser är Torremolinos en av de mest efterfrågade destinationerna i Spanien för just Träningsläger.

Läs mer om träningsläger och friidrottsläger här!

LOGI

Under ert träningsläger bor ni på det 4-stjärniga hotell Roc Flamingo som endast ligger en 7 minuters promenad från stranden och 10 minuter från träningsanläggningen. På hotellet finner ni utomhuspool samt rum med luftkonditionering och en möblerad balkong.

Alla rummen på hotellet har en modern funktionell inredning med trägolv, satellit-TV, skrivbord och ett eget badrum. Måltiderna äter ni på hotellets egna restaurang som serverar en stor och härlig buffé.

TRÄNING

Träningen sker på en friidrottsanläggning 15 minuters promenad från hotellet.
Där finns det 2 hoppgropar och 2 stavhoppsbanor. Det finns möjlighet för kast på eftermiddagarna men tyvärr inte slägga då planen även används för fotbollsträningar.

Materielrum och Konferensrum finns att tillgå på hotellet.

Träningsläger Friidrott

Torremolinos - Spanien
Viktor Håkansson

Tack!
Alla träningsläger
Träningsläger Vilamoura | Friidrottsläger
Träningsläger Albir Garden | Friidrottsläger
Träningsläger Albufeira | Friidrottsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!