FOTBOLLSLÄGER SOLKUSTEN

Denna klassiska gamla fiskeby har utvecklats till det första resmålet på Costa del Sol under 1960-talet och är ni en sprudlande charterturistort. I Torremolinos hittar ni ett stort utbud av affärer och restauranger.

I Torremolinos har ni många mysiga gågator som är helt kantade av restauranger, caféer och affärer. När ni bor i Torremolinos har ni väldigt nära också till centrala Malaga för en dagsutflykt. 

Bara 10 minuter från Torremolinos finns det även ett stort köpcentrum med många trevliga butiker från världskända varumärken.

Torremolinos på träningsläger i Spanien är en av de mest solsäkra destinationerna i Spanien. Torremolinos har både fina sandstränder och billiga flyg vilket gör det till en riktig superdestination för träningsläger till Spanien.

Kontakta oss för mer information om träningsläger till Spanien!

Läs mer om fotbollsläger och träningsläger!

LOGI

Ni bor på Hotell Smy i Torremolinos som ligger precis vid havet. Från hotellets pooler har ni enbart 20 meter till stranden. Alla rum på hotellet är modernt inredda. Rummen har luftkonditionering, platt-TV och eget badrum. Rummen har även balkong eller en uteplats med utemöbler.

Alla måltider kommer ni äta på hotellets restaurang som serverar en sprakande buffé. På hotellet finns även flertalet pooler. Bar både inomhus och utomhus med underhållning.

TRÄNING

Träningen kommer ske på konstgräsplaner med busstransfer från hotellet. På hotellet finns även materielrum att förvara sitt material på under träningslägret.

Träningsläger Fotboll

Torremolinos - Spanien
Viktor Håkansson
Träningsläger Fotboll

Tack!
Alla träningsläger
Träningsläger Estepona | Fotbollsläger
Träningsläger Torrevieja | Fotbollsläger
Träningsläger Albir Garden | Fotbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!