FOTBOLLSLÄGER SPANSKA SOLKUSTEN

Denna klassiska gamla fiskeby har utvecklats till det första resmålet på Costa del Sol under 1960-talet och är ni en sprudlande charterturistort. I Torremolinos hittar ni ett stort utbud av affärer och restauranger. I Torremolinos har ni många mysiga gågator som är helt kantade av restauranger, caféer och affärer. När ni bor i Torremolinos har ni väldigt nära också till centrala Malaga för en dagsutflykt. 

Bara 10 minuter från Torremolinos finns det även ett stort köpcentrum med många trevliga butiker från världskända varumärken.

Torremolinos på träningsläger i Spanien är en av de mest solsäkra destinationerna i Spanien. Torremolinos har både fina sandstränder och billiga flyg vilket gör det till en riktig superdestination för träningsläger till Spanien.

Kontakta oss för mer information om träningsläger till Spanien!

LOGI

Ni kommer bo på det 4-stjärniga hotellet Roc Flamingo som ligger enbart 7 minuters promenad ifrån stranden. På Hotellet hittar nu utomhuspool, alla rum på hotellet har även luftkonditionering och möblerad balkong.

Rummen på hotellet har en funktionell inredning med trägolv, satellit-TV, skrivbord och eget badrum. Ni äter alla måltider på hotellets restaurang som serverar er en härlig buffé under frukost, lunch och middagen.

TRÄNING

Träningen kommer på antingen natur eller konstgräsplaner i området. Transfer ingår till alla träningar. På hotellet finns även materielrum och konferensrum att tillgå under ert träningsläger.  

Här kan du läsa mer om våra andra träningsläger i Spanien

Träningsläger Fotboll

Torremolinos - Spanien
Viktor Håkansson
Träningsläger Fotboll

Tack!
Alla träningsläger
Träningsläger Estepona | Fotbollsläger
Träningsläger Torrevieja | Fotbollsläger
Träningsläger Albir Garden | Fotbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!