FOTBOLLSLÄGER I TOSCANA

Poggio all’agnello är en ombyggd Italiensk djurgård och sedan 2010 byggt om till en fullskalig resor/idrottsanläggning som ligger beläget på den Italienska landsbygden i Toscana. Resorten har över 200 lägenheter med plats för 750 övernattande gäster. Hotellet har en egen 50-meters utomhusbassäng för simgrupper som är här på träningsläger. På hotellet finns även tennisbanor, minifotbollsplaner och en restaurang.

Hotellet ligger enbart 2 km från havet. Hotellet ligger ca 1 timma från flygplatsen i Pisa och 2 timmar från Florence flygplats. Italienska Simförbundet och Italienska Triathlon förbundet samt flertal internationella idrottslag har besökt anläggningen för sina träningsläger.

Hela anläggningen är optimal för träningsläger.

LOGI

Boende sker i lägenheter med 1 till 5 bäddar per lägenhet. I lägenheter finns luftkonditionering, fullt utrustat kök, WC/dusch, tv, soffgrupp med mera. Alla måltider äter ni på hotellet restaurang som serverar lokalproducerad italiensk mat med inslag av italiensk husmanskost. På resorten finns även en mindre mataffär. 

TRÄNING

Träning sker på en konstgräsplan 12 minuters transfer från hotellet.

Det finns även två stycken minifotbollsplaner på anläggningen.

Läs mer om fotbollsläger och träningsläger!

Träningsläger Fotboll

Poggio all’agnello - Italien
Viktor Håkansson
Träningsläger Fotboll

Tack!
Alla träningsläger
Träningsläger Estepona | Fotbollsläger
Träningsläger Torrevieja | Fotbollsläger
Träningsläger Albir Garden | Fotbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!