FOTBOLLSLÄGER MALLORCA

Palmanova är en av de mest kända badorterna på Mallorca och ligger 15 minuters färd från Mallorcas huvudstad. Under ert träningsläger i Palmanova kan ni ta er enkelt in till Palma med lokalbussen. Palmanova har 3 fantastiska sandstränder med en otrolig strandpromenad som leder ända bort till den kända grannorten Magaluf där det finns ett livligt nöjesliv.

Inne i Palmanova hittar nu under ert träningsläger gott om restauranger, shopping och traditionella caféer. Det går även att ta trevliga dagsutflykt till Mallorcas skyddade badvikar på den östra sidan.

Palmanova ligger cirka 30 minuter från flygplatsen. Kontakta oss redan idag för ett träningsläger till Spanien under försäsongen!

Läs mer om fotbollsläger och träningsläger!

LOGI

Ni kommer under ert träningsläger bo på 3*** Hotel Cabaou Aquasol med lägenheterna som ligger lokaliserade runt om poolen. Hotellet ligger enbart 200 meter från stranden i Palmanova. Alla lägenheter på hotellet är inredda i modern stil med parkettgolv, luftkonditionering och en egen terrass med en utsikt över poolen eller trädgården. Inne i lägenheterna har man tillgång till kök, sittgrupp med platt-tv och 2 soffor.

Ni kommer under ert träningsläger äta alla era måltider på hotellets restaurang som serverar en buffé med lokala och internationella rätter. På hotellet finns det även gratis Wifi.

TRÄNING

Träning sker inom gångavstånd från hotellet på den senaste generationen av konstgräs. Vi kan även ordna träningsmatcher mot både lokala och internationella lag under ert träningsläger.

Här kan du läsa mer om våra andra träningsläger i Spanien

Träningsläger Fotboll

Palmanova - Spanien
Viktor Håkansson
Träningsläger Fotboll

Tack!
Alla träningsläger
Träningsläger Estepona | Fotbollsläger
Träningsläger Torrevieja | Fotbollsläger
Träningsläger Albir Garden | Fotbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!