FOTBOLLSLÄGER MALAGA

Träningsläger precis vid havet utanför Malaga. Guadalmar är som mest känt för sin vackra och populära sandstrand med ett brett utbud av restauranger och strandbarer. Hela området är naturskyddat eftersom det är många olika fågelarter som brukar mellanlanda här på sin resa mellan Afrika och Europa.

In till centrala Malaga tar det ca 15 minuter i Taxi. Malaga är en härlig spansk kuststad som det bor ca 600 000 invånare. I Malaga hittar ni ett stort utbud av restauranger, barer och butiker.

Området är perfekt för lag på träningsläger som vill njuta av det härliga vädret. Här har ni även en närhet till fotbollsplanen ni ska träna på vilket gör detta till en favorit.

Kontakta oss för mer information om träningsläger till den spanska solkusten!

LOGI

Under ert träningsläger i Malaga kommer ni bo på det 4**** hotell Sol i Guadalmar som är beläget vid havet. På hotellet finns två ordentliga utomhuspooler, poolbar samt restaurang.

Alla rum är modernt inredda med luftkonditionering, badrum med dusch/wc, platt-TV och de flesta rummen har även havsutsikt. Ni kommer under ert träningsläger äta alla era måltider på hotellets egna restaurang med utsikt över medelhavet. Restaurangen serverar ett stort utbud av inhemska och internationella rätter.

TRÄNING

Träningen under ert träningsläger sker på en konstgräsplan 10 minuters gångavstånd från hotellet. Vid konstgräsplanen finns det även ett litet café. Det finns även gym på hotellet att använda mellan fotbollspassen.

Här kan du läsa mer om våra andra träningsläger i Spanien

Träningsläger Fotboll

Guadalmar - Spanien
Viktor Håkansson
Träningsläger Fotboll

Tack!
Alla träningsläger
Träningsläger Estepona | Fotbollsläger
Träningsläger Torrevieja | Fotbollsläger
Träningsläger Albir Garden | Fotbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!