TRÄNINGSLÄGER HANDBOLL I GÖTEBORG

Göteborg är Sveriges näst största stad sett till befolkning och enligt Göteborgarna själva är Göteborg fotbollens huvudstad, då staden har bärgat hem 36 SM Guld fördelat på 3 lag. Göteborg är ansedd av många även Sveriges framsida.

Under ert träningsläger till Göteborg kan ni hitta på många olika aktiviteter. Göteborgs nöjesliv brukar vara uppskattat för många lag på träningsläger med sina många mysiga pubar, som Göteborgarna kallar för lilla London.

Ni kan även ta ett besök på Liseberg. Vi har ett stort kontaktnätverk inom Göteborgsfotbollen och kan erbjuda träningsmatcher eller gästtränare/föreläsare med hög kompetens. Under ert träningsläger kanske ni kan kombinera med att se något av Göteborgs proffslag inom fotboll och Ishockey. I Göteborg hittar du lag som IFK Göteborg, Örgryte IS, BK Häcken och Frölunda Indians.

Kontakta oss för mer information om träningsläger och handbollsläger till Göteborg!

LOGI

Scandic Crown

Ni kan välja att på anrika Scandic Crown i Göteborg enbart 200 meter ifrån centralstationen. Hotellet är byggt i klassisk stil och är ett känt tillhåll för IFK Göteborgs A-lag inför deras allsvenska hemmamatcher. Rummen på Scandic Crown är modernt inredda i skandinavisk stil. Alla måltider äter ni på hotellet under ert träningsläger.

Scandic Opalen

Ni kan även välja att bo på Scandic Opalen ca 100 meter ifrån Nya Ullevi. Hotellet är ett av de högsta hotellen i Göteborg och ligger lokaliserat centralt med gångavstånd till Nya Ullevi, Valhalla IP, Heden, Avenyn och Scandinavium. Alla rum på hotellet är nyrenoverade i modern skandinavisk stil. Ni äter även alla era måltider på hotell Scandic Opalen under ert träningsläger.

TRÄNING

Träning på ert handbollsläger sker i Handbollshallar runt om i centrala Göteborg. På ert träningsläger kan vi även koordinera träningsmatcher på ert läger mot lokala handbollslag i Göteborg.

Träningsläger Handboll

Göteborg - Sverige
William Gustafsson
Träningsläger Handboll

Tack!
Alla träningsläger
Träningsläger Lloret de Mar | Handbollsläger
Träningsläger Torremolinos | Handbollsläger
Träningsläger Jammerbugt | Handboll
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!