TRÄNINGSLÄGER ÖSTERGÖTLAND

Linköping ligger i hjärtat av Östergötland mellan Norrköping och Jönköping längs med E4:an. Linköping är en stor studentstad med sprudlande nöjesliv. I Linköping bor det ca 100 000 invånare.

I Linköping finns det en härlig stadskärna som är rikt på restauranger, barer och mysiga kaféer. Linköping är en grym destination för träningsläger för er som vill ha ett träningsläger i Östergötland med många högkvalitativa konstgräsplaner.

Kontakta oss för mer information om träningsläger till Linköping!

LOGI

Boende sker på Scandic Frimurarehotellet 5 minuters promenad från Linköping centralstation och Stora torget. Hotellet har egen restaurang, gym, bastu och konferensrum.

Alla rum på hotellet är modernt inredda med kabel-TV samt eget badrum med dusch. Hotellet erbjuder frukostbuffé som innehåller ekologiska alternativ. Hotellets restaurang och Bar Frimis serverar både internationella rätter och traditionell svensk mat.

TRÄNING

Träningen på ert träningsläger sker på konstgräsplaner ca 1,2 km ifrån hotellet. Under ert träningsläger finns det många möjligheter till möjligheter till träningsmatcher mot lokala lag.

Träningsläger Fotboll

Linköping - Sverige
Viktor Håkansson
Träningsläger Fotboll

Tack!
Alla träningsläger
Träningsläger Torrevieja | Fotbollsläger
Träningsläger Albir Garden | Fotbollsläger
Träningsläger Benalmadena | Fotbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!