TRÄNINGSLÄGER VID MÄLAREN

Träningsläger i Kungsör är perfekt för er som vill ha en kortare resa från Stockholm. Kungsör ligger ca 1 timma 15 minuter från Stockholm. Kungsör ligger vackert vid Mälaren. I Kungsör bor det ungefär 8 000 invånare. På ett träningsläger i Kungsör har ni förmånen att allt är centrerat och avstånden är korta.

Åker ni på sommarläger till Kungsör har ni även många trevliga badplatser kring Mälaren. Kungsör ligger på ett bekvämt avstånd enbart 1,5 timma från Stockholm vilket passar perfekt för lag på träningsläger som åker från Stockholm.

Läs om träningsläger om träningsläger.

LOGI

Under ert träningsläger i Kungsör bor ni på Kungsörstorp Hotell & Konferens som ligger beläget vid Mälarens strand. Ni kommer bo i flerbäddsrum på hotellet. Rummen är modernt inredda. Hotellet har trevliga faciliteter för konferenser och möten. Under träningslägret kan ni göra något av hotellets många aktiviteter som bastu flotte, 4-hjuling, fiske och choklad-och dryckesprovning.

Hotellet serverar under träningslägret bra kost för idrottslag som är inspirerad av svensk husmanskost. Lunchen under ert träningsläger kommer ni äta på en extern restaurang närmare träningsanläggningen.

TRÄNING

All tränings sker på natur- och konstgräsplaner i centrala Kungsör. Fotbollsplanerna ligger ca 1,6 km ifrån hotellet.

Träningsläger Fotboll

Kungsör - Sverige
Viktor Håkansson
Träningsläger Fotboll

Tack!
Alla träningsläger
Träningsläger Estepona | Fotbollsläger
Träningsläger Torrevieja | Fotbollsläger
Träningsläger Albir Garden | Fotbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!