Träningsläger Danmark

Träningsläger och Fotbollsläger till Danmark är en stark tradition inom den svenska klubbfotbollen, när många lag vallfärdade till Danmark under 90-talet och början av 2000-talet för att få möjligheten att träna på naturgräs tidigt på försäsongen. Fotbollsläger i Danmark är synonymt med att träna tidigt på naturgräs och många lag som spelar på naturgräs vill ha den möjligheten på träningsläger. Fördelen med Danmark och träningsläger är att det är relativt enkelt att ta sig till Danmark antingen med Färja från Göteborg och Helsingborg eller köra över Öresundsbron.

Gothia Sportstravel är givetvis experter på att arrangera träningsläger i Danmark och vi har även själva besökt alla anläggningar i Danmark och kan gå i god för dom anläggningarna vi erbjuder. Boendet sker oftast på enklare vandrarhem under ett träningsläger i Danmark och man bor och äter under samma tak och oftast i anslutning till boendet har man även tillgång till restaurang och gym.

Kontakta oss redan idag för att boka träningsläger!

Träningsläger Danmark

Visste du att vi även bokar in träningsmatcher under ett träningsläger mot lokala Danska lag för dem som så önskar. När man åker till Danmark på träningsläger gäller det oftast att välja två olika regioner. Själland som är region där man hittar huvudstaden Köpenhamn och en mer livlig storstad kan man ta sig enkelt till på träningsläger via Öresundsbron eller färja från Helsingborg. Denna regionen på träningsläger föredrar många lag som vill ha enkelheten att köra hela vägen själv och oftast kommer man från Skåne, Blekinge, Småland och har närheten till Köpenhamn och kan enkelt nå dit på ett par timmar med bil.

Jylland som är den största destinationen för träningsläger dit många lag från Göteborg, Bohuslän, Värmland och Västra Götaland åker på träningsläger. Här hittar du många destinationer för träningsläger med många trevliga träningsplaner med både natur och konstgräs som till exempel Skagen, Säby och Jammerbugt. Till Jylland måste man ta Stena Line färjan från Göteborg vilket många ser som en del och upplevelse i sitt träningsläger till Danmark.

Kontakta oss redan idag för att boka träningsläger till Danmark!