TRÄNINGSLÄGER FOTBOLL

Båstad ligger perfekt i Sverige för att träna på tidiga gräsplaner vid foten av Hallandsåsen. I Båstad finner ni en harmonisk by med perfekta förutsättningar för träningsläger och även ett sprudlande nöjesliv under helgerna. I Båstad finns det gott om aktiviteter att hitta på under ert träningsläger för att knyta samman laget.

Många förknippar Båstad med en världsturnering i tennis varje sommar, men förutom att locka till sig världens bästa tennisspelare har även Båstad varit värd för U21 landslagen, Herrlandslaget och Damlandslaget i fotboll. Svenska landslagen har laddat här inför såväl EM som VM i fotboll. Träningen sker på natur eller konstgräsplaner i centrala Båstad.

Kontakta oss för mer information om fotbollsläger eller träningsläger till Båstad!

Läs mer om träningsläger i Sverige!

LOGI

Boende under ert träningsläger sker precis vid fotbollsplanerna i de nyrenoverade klubbhuset med plats för 29 bäddar, fördelat på 8 rum. Här kommer ni bo i allt från 2-bäddsrum till 8 bäddar per rum. Flesta rummen är 4-bäddsrum. Sänglinne ingår ej under träningslägret och måste medtagas. Ni har även exklusive tillgång till 2 omklädningsrum under hela er vistelse. Det finns även gemensamt rum med ett enklare kök som ni har tillgång till under ert träningsläger. Alla måltider äter ni på en lokal restaurang som ligger ca 150 meter ifrån Boendet.

TRÄNING

Träning sker på antingen ett nylagt konstgräs eller naturgräs med högsta kvalité!

Träningsläger Fotboll

Båstad - Sverige
Viktor Håkansson
Träningsläger Fotboll

Tack!
Alla träningsläger
Träningsläger Estepona | Fotbollsläger
Träningsläger Torrevieja | Fotbollsläger
Träningsläger Albir Garden | Fotbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!