Packlista träningsläger

Ska du åka på träningsläger med laget? men du är osäker på vad du ska packa ner i resväskan eller träningsväskan. Vi har sammanställt en lista på vad det kan vara bra att ha med på sitt träningsläger. Listan på vad du ska packa ner inför ditt träningsläger avser båda att gälla om du ska på träningsläger till Sverige men även utomlands som till exempel Spanien eller Italien.

Packlista (Spelare)

Packlista (Lag)

Extra Tips

ICE – nödnummer till föräldrar och närstående i din mobil kan vara bra att ha till hans ifall du skulle råka ut för något på ditt träningsläger och sjukvårdspersonal snabbt behöver komma i kontakt med dina närstående.

Vad betyder ICE?

ICE – nödnummer till närstående i mobilen kan sjukvårdspersonalen snabbt behöva för att komma i kontakt med närstående. Det kan till exempel vara bra om du skulle råka ut för en olycka eller bli hastigt sjuk. Spara därför telefonnummer till dina närstående i din mobiltelefon och döp kontakterna till ICE.

Vad betyder ICE? ICE står på engelska för In Case of Emergency och betyder i händelse av en nödsituation. ICE används internationellt. Det är numret till de personer eller den person som du vill att sjukvården ska ringa till om du skulle råka ut för en olycka eller bli hastigt sjuk.