Basketresor till New York

NBA är världens bästa basketliga och Gothia Sportstravel arrangerar NBA resor till alla New York Knicks hemmamatcher i den amerikanska Basketligan. New York Knicks är ett klassiskt NBA lag som har haft legendariska spelare genom åren som Patrick Ewing, Carmelo Anthony, Charles Oakley och Amar’e Stoudemire.

New York Knicks spelar alla sina hemmamatcher i mytomspunna Madison Square Garden.

New York

En NBA resa till New York kan innehålla allt och lite till. I New York hittar du världskända museer, berömda parker och byggnader, shopping i världsklass och restauranger mer gudomlig mat. Staden har gjort sig känd som staden som aldrig sover och efter en långweekend i New York är det inte svårt att förstå varför.

Drömmer du om att uppleva den pulserande energin och mångfalden i en av världens mest ikoniska städer? Se inte längre än till New York City! Denna livliga metropol erbjuder oändliga möjligheter för utforskning, underhållning och äventyr. Som en toppdestination för resenärer från hela världen har New York City något för alla. Från det starka ljuset på Times Square till den lugna oasen Central Park, denna stad är full av sevärdheter och upplevelser som kommer att göra dig andfådd.

Ta en promenad genom de trendiga stadsdelarna Brooklyn och Williamsburg, där du hittar hippa kaféer, gatukonst och banbrytande mode. Eller utforska de ikoniska landmärkena på Manhattan, inklusive Empire State Building, Frihetsgudinnan och 9/11 Memorial. Matälskare kommer att njuta av den mångsidiga kulinariska scenen i New York City, som erbjuder allt från klassisk pizza i New York-stil till fusionsmat inspirerad av kulturer från hela världen.

Och glöm inte att se en Broadway-show eller två, där du kommer att se några av de mest begåvade artisterna i världen på scen. På vår resebyrå är vi specialiserade på att hjälpa dig att planera den perfekta resan till New York City. Oavsett om du letar efter en lyxig femstjärnig upplevelse eller en budgetvänlig semester, kan vi hjälpa dig att skapa en skräddarsydd resplan som möter dina unika behov och preferenser. Med vår expertvägledning får du tillgång till insidertips och rekommendationer som hjälper dig att få ut det mesta av din tid i staden. Så varför vänta? Kontakta oss idag för att börja planera din oförglömliga resa till Big Apple!

NBA Resor till New York

New York Knicks
William Gustafsson
Bokningsförfrågan

Tack!
Alla övriga resor
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!