Träningsläger Cypern

Fotbollsläger till Cypern är en perfekt kombination av högklassig träning i ett land där solen alltid skiner. Till Cypern erbjuder vi två olika destinationer Ayia Napa som är en härlig kuststad där många turister åker varje sommar för sol blad och fest. Ayia Napa erbjuder även ett gigantisk fotbollsområde med över 12 fotbollsplaner och hit åker lag från hela Europa på träningsläger varje vår. Vi erbjuder även träningsläger till Paphos som är en mindre ort men lika trevlig där det är ett lugnare tempo och träningen sker på två olika naturgräsplaner av hög kvalité.

Den stora fördelen med Cypern är att det finns bra flygförbindelser från Köpenhamn och Stockholm för träningsläger och att man har det bästa och varmaste klimatet inom Europa. Till Cypern kan man åka även i Februari och Mars och ändå få det varmt och behagligt under sitt träningsläger.

När man bokar träningsläger via Gothia Sportstravel till Cypern får man även ta del av en subventionering från den Cypriotiska regering som subventionerar träningsläger till Cypern för att främja turismen under vinterhalvåret. När man bokar träningsläger till Cypern med Gothia Sportstravel har man även en och samma kontaktperson under hela planeringen och resan med oss för att få den där extra personliga känslan inför sin resa!

Kontakta oss redan idag för att boka träningsläger!